Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Oslava 40. výročí časopisu Hustler

Vím, je to už hodně dlouho, co jsem napsal poslední článek a tak se raději pojďme do toho hned ponořit. Dnes se podíváme na jednu párty, na které jsem se octnul. Bylo to čtyřicáté výročí jednoho bezvýznamného plátku jménem Hustler. Jo, jo, čtyřicet let tomu bylo, kdy Larry založil svůj časopis. Už jsem vám psal o vánoční besídce, kde jsem shodou okolností také byl a tak se spolu podíváme, jak to probíhalo tady.

Tyto akce podle mých informací probíhaly v pětiletých cyklech, naposledy tedy před pěti lety a další by tedy měla být zase až za pět let. Co já jsem viděl v jakém zdravotním stavu Larry je, zřejmě se dalšího výročí nedočká, ale to si nechme na jindy.

Ta minulá před pěti lety  se odehrála v jednom z pronajatých hangárů na letišti v Santa Monice a bylo tam prý padesát hostesek, no řekněme žabiček spoře oděných, přičemž polovina z nich byla za andělický a polovina za čertický. No a tak se čekalo, s čím přijdou tento rok. Útržky informací přicházely a pomalu se to začalo vyjasňovat. Trochu jsem zaskočen informací, že to má být v nějakém hotelu v downtownu LA, ale nechal jsem tomu volný průběh. Když už jsem to nemohl ovlivnit, člověk nic nenadělá.

Sestra Karen se tam chtěla taky podívat a tak se Karen snažila zjistit, jak by to šlo provést. On je totiž starej pán brán jako velmi velký škrt, kterej nepustí chlup a o svoje zaměstnance pečuje, jako kdyby vůbec nebyli.  Vezměte si jen toto: zaměstnancům pořídí pro celé patro ten velký, průmyslový kávovar od Starbucksu. Všichni jsou happy, jak mají najednou v práci káves zadarmo a ještě k tomu přímo dodávanou od Starbucksu. Ta „mashina“ také umí horkou čokoládu…ou wau! Zaměstnanci plesají blahem. Měsíc na to jim zkrouhnou dodávku kávy, že je prý drahá a že jí budou dodávat jen jednou na začátku každého měsíce a když dojde, tak se na zbytek měsíce dokoupí jen nějaká obyčejná z krámu (za levno, rozumíš…?). A kde je plebs nyní? Káva od Starbucksu už není dávno, dodává se nejlevnější melta z krámu a čokoláda?...Ta zmizela. Stařík řekl: „Ne, je to pro mě moc drahé“

Jeho impérium (fotku jsem už v nějakém předchozím článku sem dával) sídlí v deseti patrové budově s elipsovitým půdorysem na rohu ulic Willshire Blvd a La Cienega Blvd. Firma okupuje deváté a desáté patro. Larry koupil tuto budovu v roce 1994 za $19 mil. a loni ji prodal za $89 mil. Čistý vejvar tedy $70 mil. za 20 let, to jde. Podepsal papíry a zůstal tam v nájmu. Jeho styl pro zařízení je strašném. Byl jsem tam a člověk si tam připadá jak v Louvru. Starej, barokní nábytek, úplně hrobovej a vůbec se nehodí do office budovy. Na stěnách takové ty obří barokní obrazy a čalounění. Alespoň že nový majitel se o to začal ihned starat a je vidět, že do toho sype prachy. Larrymu to bylo jedno, ten už je pryč. Má pět dětí, teď už tedy jen čtyři. Jedna dcera se mu minulý týden zabila při autonehodě. Každou má ovšem s jinou žabkou. S jednou vůbec nemluví a také se jí totálně zřekl a vydědil. Důvod? Dala se na víru a je proti sexu…nic pro fotra, tady se jede v businessu těžkého kalibru, se mnou si holka nebudeš zahrávat. Momentálně má Larry za ženu malinkatou (jak se jim říká „petite“) Filipíno lady, která defacto impérium řídí. Až jednou Larry nátáhne bačkory (chudák), tak všechno bude její a to se teprve budou dít věci. Ostatně tady je příklad z dnešní doby. Tato malinkatá Filipíno lady místo toho, aby byla doma jako housewife a užívala si zadarmo Larryho prachy, tak se snaží řídit tento moloch a každého řídí a kontroluje. Má osobní asistenty, které kontroluje každý den a to opakuji, každý den telefonátem do kanceláře v 8:05 ráno a v 16:55 odpoledne, jestli už jsou v práci. Na palici. Budova má parkoviště, ale každý zaměstnanec musí, pokud chce parkovat dole v podzemní garáži, platit ze svého platu $65/měsíčně, což je dost. Teď potom, co budovu prodal, to parkovné taky možná půjde nahoru a to ho už asi nebude zajímat. Co pro něj jsou zaměstnanci, to jsou jen ovce. Zatím tedy řekl, že rozdíl bude dotovat ze svého, tak se uvidí.

No ale vraťme se zpátky na oslavu. Karen se nakonec podařilo dostat sestru i s jejím mužem na oslavu dostat a tak jsme všichni čtyři vyrazili. Dresscode byl v duchu gansterek třicátých let. Tak jsme se podle toho trošičku pošéfovali, ale musím říct, že jsme byli asi jediní. Skoro všichni ostatní byli oblečeni naprosto normálně.

Uvnitř už to žilo a také spousta nahých žabiček. Jinak ale není o čem psát. Uvnitř byla spousta nahých žabiček, to ano.

Hodně dobré jídlo na švédských stolech, ale to je tak asi všechno. Ani proslov Larry neměl a to jsem čekal, že něco po čtyřiceti letech kvákne a on nic. Jen tam tak seděl uvnitř sám a koukal jakoby do dálky na podium, kde se potácely žabky u tyčí na obou stranách pódia.

Venku byl ten bufet s jídlem a zdálo se, že to tam alespoň trochu žilo. Bylo tam pár takových velkých kostek s matracemi, co jsou třeba kolem bazénů a na nich se děly orgie. Žabky a taky paťáci s trenýrkami od Hustleru se tam roštovaly. Klidně jste se s nimi ale mohli vyfotit. Byly za to přeci jen dobře zaplaceny.

A to nebudu asi daleko od pravdy, když řeknu, že tam taky žabice lovily, kdo koho sbalí na noc na kšeft.

Venku se tam doslova pořádaly orgie, jelo to tam jako docela dobře. Všechny žabičky a paťáci se ochotně nechaly fotit, dostaly za to však taky dobře zaplaceno.

To jídlo bylo moc dobrý a já jsem byl spokojen. Došel jsem si asi třikrát přidat.

Nebyli jsme tam ani tak dlouho. Od osmi do půl jedenácté a to bohatě stačilo. Čekal jsem tedy, že to bude velkolepější, ale už na to asi Larry nemá. Ale tak co, darovanému koni na zuby nehleď. Jeli jsme spát. Neměl jsem tam mého kamaráda Rona Jeremyho. Slyšel jsem, že měl infarkt a tak se nemohl dostavit. Chudák jeden… J

No nic, budu končit. Mám toho moc, ale teď pojede jeden článek za druhým. A konečně dorazím do Las Vegas. Byli jsme tam před dvěma týdny a konečně jsem se dostal na místo, které jsem vám chtěl ukázat, tak se těšte. Ahoj příště.

Autor: Tomáš Kohoutek | čtvrtek 6.11.2014 8:40 | karma článku: 7,24 | přečteno: 357x
  • Další články autora

Tomáš Kohoutek

Zavítal jsem do JPL v Pasadeně.

Dnes se spolu podíváme do výzkumného ústavu, nebo laboratoře chcete-li, proudového pohonu ve městě La Canada Flintridge, poblíž Pasadeny v Kalifornii v USA se zabývá vývojem pohonných jednotek pro sondy a letouny „Národního úřadu

19.9.2016 v 22:48 | Karma: 15,21 | Přečteno: 424x | Diskuse| Cestování

Tomáš Kohoutek

Americká Matějská pouť v San Diegu

Dnes se spolu podíváme do San Diega, resp. na úplný sever San Diega, Del Mar, kde hned na dálnici č. 5, spojující Los Angeles a San Diego se každý rok v červnu koná tzv. San Diego County Fair.

12.7.2016 v 0:57 | Karma: 18,45 | Přečteno: 589x | Diskuse| Cestování

Tomáš Kohoutek

Otevřený dopis adventureovi-Pavlu Klegovi

Dlouho jsem nic nenapsal a tak to tentokrát bude jen psaní bez obrázků a to přímo jednomu člověku. Asi ho mnozí z vás znáte. Jmenuje se Pavel Klega.

9.7.2016 v 2:29 | Karma: 26,42 | Přečteno: 3371x | Diskuse| Cestování

Tomáš Kohoutek

Harry Potter v Universal Studiích se brzy otevře

Vím, psal jsem o tom v roce 2013, ale musím se k tomu ještě jednou vrátit. Předně se chci omluvit za dlouhý výpadek mých blogů, ale nějak mne poslední dobou opustila psací múza.

4.4.2016 v 1:31 | Karma: 15,27 | Přečteno: 902x | Diskuse| Cestování

Tomáš Kohoutek

Whole Foods - vysavač na peníze

Pojďme se dnes spolu podívat na jeden řetězec s potravinami tady v usa. Je drahý, je skvostný a jmenuje se Whole Foods.

22.11.2015 v 1:33 | Karma: 22,20 | Přečteno: 2511x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Šojguův zástupce skončil v poutech, za vzetí obřího úplatku mu hrozí vězení

24. dubna 2024  9:36

Ruské úřady v úterý večer informovaly o zadržení náměstka ruského ministra obrany Timura Ivanova...

Konec výjimky, Stanjura chystá daň na tiché víno. Lidovci nejsou proti

24. dubna 2024  9:16

Výjimka ze spotřební daně pro tiché víno, kterou loni při jednání o úsporném balíčku uhájili...

Za pokus o vraždu a znásilnění patnáctileté dívky dostal Ukrajinec 19 let

24. dubna 2024,  aktualizováno  9:14

Krajský soud v Plzni odsoudil na devatenáct let Ukrajince Viktora Veselovského, který se loni v...

Rusové ostřelovali Charkov, střely zasáhly obytné domy a zranily šest lidí

24. dubna 2024  8:33,  aktualizováno  9:08

Sledujeme online Rusko útočilo střelami S-300 na Charkov. Poničené jsou čtyři obytné budovy, oznámil starosta...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1481x
Los Angeles a nejen to pohledem stavaře a člověka co hledá...

Seznam rubrik